Hae tästä blogista

20.8.2013

Kesäloma # 2: Lauloivat kurjet ja koirat

"...And see the place where you used to live"
The Killers - 
When you were young




"Keskiviikko: Sain uudet lenkkarit ja ulkoilutakin. Kävinkin heti testaamassa ja toteamassa, että lenkkareissa on mukavan joustavat pohjat, ja että takki on sopivan tyköistuva, ja veden- ja tuulenpitävä. Taavi on hyvä lenkkikaveri, meidän pappa. Se alkoi pitää meteliä heti kun hoksasi, että pääsee mukaan.
Yö meni selatessa Rakkausrunoissa olevia runojani, koska yhtäkkiä muistin, että ne pitää siirtää blogin puolelle. Siellä materiaalia on vielä n.170 tekstin verran.


Torstai: Päivä alkoi lenkkeilyllä. Viljapellon laidassa näkyi muutama kurki, jotka lauloivat kuorossa. Ajattelin että onpa hauska sattuma, kun vasta kirjoitin linnuista.


Hanna haki mut illalla Nivalaan. Sinne oli tupsahtanut uusi perheenjäsen, pikkukisu Nööti. Aikamoinen tiikeri jo, kun niin sähisi ja murisi muille lemmikeille. Nämä muut näytti uteliailta, etenkin koiranpentu.


Hanna sai tuliaisena synttärilahjan (vähän myöhässä), Juho äksyn tulista chilikastiketta, ja yhteisenä ojensin Fluff-vaahtokarkkilevitettä (joka on mullistanut munkin maailman).


Kaksi yötä vierähti. Siinä kerkesikin hyvin vaihtaa viimeisimmät kuulumiset ja höpötellä tyttöjen juttuja yötä myöten. Muiden ollessa töissä pelasin Pleikkarilla nostalgisia Crash-pelejä. Viime pelailusta on ihan liian kauan aikaa!

Unikaverini Nanna oli viedä kaiken sohvatilan :D

Tiuku nuuhkii syksyn merkkejä.

 Rolle namustelee.

Sunnuntai: Olin luvannut käydä vierailemassa tädin luona. Miehensä oli katsomassa urheilua, mutta naisten kesken todettiin ettei ymmärretä siitä mitään. Keskusteltiin IKEA:n tuotteista, kun uusin kuvasto sattui olemaan esillä. Oiva totesi pullakahvin lomassa, että `Onpa tuo Emppu edelleen sellainen tytöntyllerö!`

Maanantai: Ylivieska - Helsinki. Nuokun lähes tyhjässä eläinvaunussa. Eväinä Skyr, raejuustoa, omenamehua, kuivattuja hedelmiä. Edempänä istuva mies käy Seinäjoen asemalla jalottelemassa koiransa kanssa, kun minä katson miten kissat voivat. Myöhemmin vaunussa käy istumassa kaksi naista, joilla on mukana lastenvaunut sekä koira. Naiset vievät paljon tilaa tavaroineen ja koira vinkuu nelisen asemaväliä. Mua vähän ärsyttää, itse oon koko matkan koittanut olla mahdollisimman tiiviisti."



1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!